Despre noi

Platforma test-covid19.ro este inițiată de Farmaceutica REMEDIA SA împreună cu un grup de profesioniști din domeniul sănătății, în scopul informării si facilitării accesului rapid si în condiții optime la testul antigen pentru detecție Covid-19 (Sars Cov 2), pe întreg teritoriul României.

În acest scop, platforma reunește cadre medicale disponibile de a executa acest test pentru pacienții care solicita acest serviciu online prin intermediul platformei test-covid19.ro.

De asemenea, platforma asigura comunicarea si legătura directă dintre cadrul medical si pacient.

Va aducem la cunostinta faptul ca toți colaboratorii prezenți în platformă sunt personal medical certificat de Ministerul Sănătății iar serviciul (testarea) este oferit exclusiv de către personalul specializat si reprezintă înțelegerea nemijlocită dintre cadrul medical si pacient.

Accesibilă în orice moment, platforma permite programarea din timp a serviciului ales. Este necesara selectarea modului in care doriti sa fie efectuat serviciul medical (la domiciliu sau in cabinet medical) si platforma test-covid19.ro va afișa nu număr de prestatori specializati in servicii medicale, în funcție de distanța calculata fata de locația dumneavoastră. În directă conexiune cu calendarul personalului medical specializat, puteți găsi astfel ușor și fără efort intervalul de timp dorit.

După selectarea, acceptarea si achitarea serviciului, veți primi notificări care sa va aminteasca data, ora si locația unde va fi prestat serviciul precum si orice alte modificări legate de serviciu iar în urma testării propriu-zise veți primi prin email rezultatul în format (.pdf) printabil.